Πρίγκηπος Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο 2024
Πρίγκηπος Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο 2024
Πρίγκηπος Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο 2024
Πρίγκηπος Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο 2024
Πρίγκηπος Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο 2024

Πρίγκηπος Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο 2024 Επαληθευμένο

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη

Average Reviews

Περιγραφή

Ρεμπετάδικο Πρίγκηπος: Ένα από τα ιστορικότερα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης

Η Πρίγκηπος ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ιστορικά ρεμπετάδικα της πόλης. Στην καρδιά της πόλης, σε ένα όμορφο πετρόχτιστο σοκάκι δίπλα ακριβώς από το τούρκικο προξενείο. Το μαγαζί λειτουργεί εδώ και 35 χρόνια και έχει φιλοξενήσει πολλούς από τους μεγαλύτερους ρεμπέτες αλλά και λαϊκούς καλλιτέχνες της Ελλάδας.

Η ιστορία του ρεμπετάδικου Η Πρίγκηπος Θεσσαλονίκη

Το ρεμπετάδικο Πρίγκηπος από το 1989. Ο ιδρυτής του μαγαζιού είχε την επιθυμία να δημιουργήσει ένα χώρο όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να απολαύσουν ζωντανή ρεμπέτικη μουσική σε ένα φιλικό και χαλαρό περιβάλλον.

Το μαγαζί γρήγορα έγινε δημοφιλές και σύντομα φιλοξένησε μερικούς από τους μεγαλύτερους ρεμπέτες της Ελλάδας. Το ρεμπετάδικο Πρίγκηπος έγινε γνωστό για την αυθεντική ρεμπέτικη μουσική του, το καλό φαγητό αλλά και το φιλικό του προσωπικό.

Η Πρίγκηπος ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη, τοποθεσία.

Το ρεμπετάδικο Πρίγκηπος στην οδό Αποστόλου Παύλου, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται σε μία ιδανική τοποθεσία αν επισκέπτεστε την πόλη και θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της, καθώς λίγο πιο κάτω από αυτό θα βρείτε την ιστορική Ροτόντα, ενώ εάν προχωρήσετε βόρεια θα βρεθείτε στην πανέμορφη Άνω Πόλη. Το περιβάλλον του μαγαζιού είναι παραδοσιακό αλλά και φιλόξενο.

Οι τοίχοι του μαγαζιού είναι διακοσμημένοι με φωτογραφίες και αφίσες από διάσημους ρεμπέτες. Το μαγαζί διαθέτει μια μεγάλη μπάρα, καθώς και τραπέζια και καρέκλες για τους πελάτες.

Ζωντανή μουσική και νόστιμο φαγητό

Το ρεμπετάδικο Πρίγκηπος σας περιμένει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σας καλωσορίζει σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Λειτουργεί από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ προσφέροντάς σας καφέ, μπύρα, ποτό αλλά και φαγητό για κάθε προτίμηση.

Η Πρίγκηπος είναι γνωστή για τη ζωντανή ρεμπέτικη, λαϊκή αλλά και έντεχνη μουσική της. Η ρεμπετορχήστρα Αφάν Γκατέ προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα με παραδοσιακά ρεμπέτικα τραγούδια και χορούς.

Το προσωπικό είναι φιλικό και εξυπηρετικό, πάντα στη διάθεσή σας. Ένας ευρύς κατάλογος από ελληνικές αλλά και ξένες ζυθοποιίες συνδυασμένος με εκλεκτές γεύσεις. 

Το ρεμπετάδικο Πρίγκηπος στην Θεσσαλονίκη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ιστορικά ρεμπετάδικα της πόλης. Το μαγαζί προσφέρει ζωντανή μουσική, νόστιμο φαγητό αλλά και ένα φιλικό περιβάλλον. Είναι ένα ιδανικό μέρος για να απολαύσετε μια βραδιά με ρεμπέτικη μουσική αλλά και άφθονη διασκέδαση.

*Ειδικές τιμές, προσφορές αλλά και ποιοτική εξυπηρέτηση σε Γκρουπ Σχολικών Εκδρομών στο ρεμπετάδικο Πρίγκηπος στην Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα μπορεί να χωρέσει με άνεση 150 άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 6949335220

Άλλα ρεμπετάδικα στην Θεσσαλονίκη

το λογοτυπο του ρεμπεταδικου Ρεμπέτ Ασκέρ Θεσσαλονικης
Ρεμπέτ Ασκέρ Θεσσαλονίκη
το λογοτυπο του ρεμπεταδικου μουσικες και χρωματα στην θεσσαλονικη
Μουσικές & Χρώματα Θεσσαλονίκη
4.9/5 (60 Reviews)

Φωτογραφίες