Ρόδι Ρεμπετάδικο Ιωάννινα
φαγητο με ζωντανη μουσικη ροδι ιωαννινα
Ρόδι Ρεμπετάδικο Ιωάννινα
ροδι ιωαννινα
Ρόδι Ρεμπετάδικο Ιωάννινα
ροδι ζωντανη μουσικη ιωαννινα

Ρόδι Ρεμπετάδικο Ιωάννινα Επαληθευμένο

ρεμπετάδικο ιωάννινα

Average Reviews

Περιγραφή

Ρόδι Ρεμπετάδικο Η νυχτερινή διασκέδαση στα Ιωάννινα έχει αποκτήσει νέο στέκι!

Στο Ρεμπετάδικο Ρόδι στα Ιωάννινα, μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία νυχτερινής διασκέδασης, με ζωντανή μουσική, ποιοτικό φαγητό και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Το Ρεμπετάδικο Ρόδι είναι ένα παραδοσιακό ρεμπέτικο μαγαζί, που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ρεμπέτικα και παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια. Η ζωντανή ορχήστρα του μαγαζιού αποτελείται από έμπειρους μουσικούς, που θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο του ρεμπέτικου και της ελληνικής μουσικής παράδοσης.

Εκτός από τη μουσική, το Ρεμπετάδικο Ρόδι προσφέρει επίσης ένα πλούσιο μενού με παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το Ρεμπετάδικο Ρόδι είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις. Είτε ψάχνετε για μια ρομαντική βραδιά με την ταίρι σας, είτε για μια ξέφρενη βραδιά με φίλους, είτε είστε ένα μεγάλο Σχολικό Γκρουπ Εκδρομής, το Ρόδι είναι το ιδανικό μέρος για εσάς.

Το Ρεμπετάδικο Ρόδι βρίσκεται στην οδό Γαριβάλδη 27, στα Γιάννενα. Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 22:00 το βράδυ έως τις 6 το πρωί. 

Για την εξυπηρέτηση σας,τις πληροφορίες και τις κρατήσεις σας στο τηλέφωνο μας.

Φωτογραφίες

Ωράριο Λειτουργίας

Open 24/7

Χάρτης

Κατηγορία