Ρεμπετάδικο Τέντζερης
Ρεμπετάδικο Τέντζερης
Ρεμπετάδικο Τέντζερης
Ρεμπετάδικο Τέντζερης

Ρεμπετάδικο Τέντζερης Επαληθευμένο

πατρα φαγητό ζωντανή μουσική

Average Reviews

Περιγραφή

Ρεμπετάδικο Τέντζερης Πάτρα, Μια αυθεντική ρεμπέτικη εμπειρία στην Πάτρα

Το Ρεμπετάδικο Τέντζερης, στην καρδιά της Πάτρας, αποτελεί μια όαση ζωντανής ρεμπέτικης μουσικής και παραδοσιακών γεύσεων. Βέβαια σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, πνιγμένο στις μελωδίες του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού, οι λάτρεις της αυθεντικής ρεμπέτικης εμπειρίας θα βρουν το καταφύγιό τους.

Η ατμόσφαιρα

Όντως από την πρώτη στιγμή που θα περάσετε την πόρτα του Ρεμπετάδικου Τέντζερης, θα νιώσετε την ζεστή αγκαλιά της παράδοσης. Η λιτή διακόσμηση, με τα ρεμπέτικα μπιχλιμπίδια και τα ασπρόμαυρα πορτρέτα των μεγάλων ρεμπέτηδων, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα νοσταλγίας και γαλήνης.

Το φαγητό

Πράγματι η όρεξη σας θα ανοίξει με τις μυρωδιές από την κουζίνα, όπου οι μάγειρες ετοιμάζουν με μεράκι παραδοσιακά ρεμπέτικα πιάτα. Στο Ρεμπετάδικο Τέντζερης στη Πάτρα δοκιμάστε οπωσδήποτε τα λαχταριστά μπουγιουρντί, τα ζουμερά σουτζουκάκια, και την πλούσια φάβα, όλα φτιαγμένα με φρέσκα, αγνά υλικά.

Το Ρεμπετάδικο Τέντζερης προσφέρει μια πλούσια ποικιλία από παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και μεζέδες. Φτιαγμένα με μεράκι από φρέσκα, αγνά υλικά, τα πιάτα του Τέντζερη θα σας γαργαλήσουν τον ουρανίσκο και θα σας ταξιδέψουν στις γεύσεις της Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η βραδιά σας δεν θα ήταν ενδιαφέρον χωρίς ζωντανή ρεμπέτικη μουσική. Ταλαντούχοι μουσικοί, με μπουζούκια, μπαγλαμάδες και κιθάρες, θα σας ταξιδέψουν σε κόσμους νοσταλγίας και έρωτα με τα διαχρονικά ρεμπέτικα τραγούδια.

Γιατί να επιλέξετε το Ρεμπετάδικο Τέντζερης

  • Αυθεντική ρεμπέτικη εμπειρία: Στο Ρεμπετάδικο Τέντζερης Τέντζερης ήστε την ατμόσφαιρα, την μουσική και τις γεύσεις της παλιάς Αθήνας στο Ρεμπετάδικο Τέντζερης.
  • Ζωντανή μουσική: Ταλαντούχοι μουσικοί ερμηνεύουν ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια με πάθος και μεράκι.
  • Παραδοσιακά πιάτα: Πλούσια ποικιλία από φρέσκα, ελληνικά πιάτα και μεζέδες σε Τέντζερη, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη.
  • Φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον: Σαν στο σπίτι σας στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του Ρεμπετάδικου Τέντζερη.

Επίσης δείτε και το τηλέφωνο κρατησεων του Ρεμπετάδικου Τέντζερης.

6949 335 220

 Επιπλέον δείτε 2 ακόμα εξαιρετικα Ρεμπετάδικα της Πάτρας

Λογότυπο Ρεμπετάδικο Αποθήκη Πάτρα
Ρεμπετάδιο Σουρωτήρι Πάτρα
λογοτυπο ρεμπετάδικου μποέμικο πατρα
Ρεμπετάδικο Μποέμικο Πάτρα
0/5 (0 Reviews)

Φωτογραφίες

Πόλη

Τιμή φιάλης Student

60-80e

Ωράριο Λειτουργίας

Open 24/7

Χάρτης

Κατηγορία

Επίσης κοντά