Ρεμπετάδικο Τέντζερης
Ρεμπετάδικο Τέντζερης
Ρεμπετάδικο Τέντζερης
Ρεμπετάδικο Τέντζερης

Ρεμπετάδικο Τέντζερης Επαληθευμένο

ζωντανή μουσική πάτρα

Average Reviews

Περιγραφή


Ρεμπετάδικο Τέντζερης Πάτρα, Για βραδιές γεμάτη κέφι και ρεμπέτικη παράδοση


Στο Ρεμπετάδικο Τέντζερης,η ζωντανή μουσική θα σε ξεσηκώσει με τα παραδοσιακά ρεμπέτικα και τα λαικά τραγούδια της ορχήστρας, που αποτελείται από έμπειρους μουσικούς.


Παράλληλα το ποιοτικό φαγητό του μαγαζιού θα σε ενθουσιάσει, καθώς περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, φτιαγμένα με αγνά υλικά και με μεράκι.Το Ρεμπετάδικο Τέντζερης είναι επίσης γνωστό στην Πάτρα για την άριστη εξυπηρέτηση του. Το προσωπικό είναι έμπειρο και θα κάνει τη διαμονή σας πολυ ευχάριστη.


Στα Ρεμπετάδικα της Πάτρας έχει κερδίσει επάξια υψηλή θέση ο Τέντζερης, και συχνα υποδέχεται μια νέες διαφορετικές μπάντες, από νεαρούς και ταλαντούχους μουσικούς μέχρι πιο έμπειρους και καταξιωμένους καλλιτέχνες. Έτσι, οι επισκέπτες του Ρεμπετάδικου Τέντζερης έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία από μουσικές, από τους κλασικούς ρεμπέτες μέχρι τα πιο σύγχρονα ακούσματα.


Κρατήσεις Τηλέφωνα και Πληροφορίες για το Ρεμπετάδικο Τέντζερης στο νούμερο μας εδώ,σας περιμένουμε με χαμόγελο για όμορφες Πατρινές ρεμπέτικες βραδιές.


Φωτογραφίες

Πόλη

Τιμή φιάλης Student

60-80e

Ωράριο Λειτουργίας

Open 24/7

Χάρτης

Κατηγορία