Ρεμπετάδικο Μποέμικο
Ρεμπετάδικο Μποέμικο
Ρεμπετάδικο Μποέμικο
Ρεμπετάδικο Μποέμικο

Ρεμπετάδικο Μποέμικο Επαληθευμένο

ρεμπετάδικα πάτρα

Average Reviews

Περιγραφή


Ρεμπετάδικο Μποέμικο Πάτρα,Η ρεμπέτικη πλευρά της πόλης


Έχεις όρεξη για καλό φαγητόκαι για μια βραδιά γεμάτη ρεμπέτικα και λαϊκά;Το Ρεμπετάδικο Μποέμικο στην Πάτρα είναι το ιδανικό μέρος για σένα!


Η τοποθεσία του Ρεμπετάδικου Μποέμικο βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο της Πάτρας. Η μουσική του είναι μια ποικιλία από παραδοσιακά ρεμπέτικα και λαικά τραγούδια, για να σε ταξιδέψει στον χρόνο και να σου χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά. Η χωρητικότητα του είναι 90 άτομα, οπότε η ατμόσφαιρα είναι πάντα ζεστή και οικεία.


Τα Ρεμπετάδικα της Πάτρας έχουν την δική τους ιστορία,και το Μποέμικο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, με φαγητό και ζωντανή μουσική. Η ορχήστρα του μαγαζιού αποτελείται από έμπειρους μουσικούς που θα σε ταξιδέψουν με τα τραγούδια τους. Το φαγητό του μαγαζιού είναι ποιοτικό και παραδοσιακό ελληνικό, για να συνοδεύσεις τη μουσική και να απολαύσεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία.


Η νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας έχει την δική της ταυτότητα,και το Ρεμπετάδικο Μποέμικο συνδράμει πολυ σε αυτο.Κάνε την κράτηση σου έγκαιρα και ετοιμάσου για μια βραδιά γεμάτη ρεμπέτικα και νοσταλγία!


Κρατήσεις για το Ρεμπετάδικο Μποέμικο Πάτρας γίνονται στο τηλέφωνο που βλέπετε στην σελίδα,η εξυπηρέτηση είναι γρήγορη και άριστη.


Φωτογραφίες

Πόλη

Τιμή φιάλης Student

80-90e

Ωράριο Λειτουργίας

Open 24/7

Χάρτης

Κατηγορία