Ρεμπέτ Ασκέρ Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο 2024
Ρεμπέτ Ασκέρ Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο 2024
Ρεμπέτ Ασκέρ Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο 2024
Ρεμπέτ Ασκέρ Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο 2024
Ρεμπέτ Ασκέρ Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο 2024

Ρεμπέτ Ασκέρ Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο 2024 Επαληθευμένο

ρεμπεταδικα θεσσαλονικη

Average Reviews

Περιγραφή

Το Ρεμπέτ Ασκέρ: Μια ρεμπέτικη όαση στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

 

Το Ρεμπέτ Ασκέρ Ρεμπετάδικο στην Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται στην περιοχή Δελφών, στην οδό Τομπάζη 4. Από την ίδρυση του το 1993, έχει φιλοξενήσει μερικούς από τους μεγαλύτερους ρεμπέτες αλλά και λαϊκούς τραγουδιστές της Ελλάδας. Σήμερα, η ζωντανή ορχήστρα του Ρεμπετ Ασκερ συνεχίζει να παίζει τα κλασικά τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει. Πέρα από τη ζωντανή μουσική το κατάστημα προσφέρει εξαιρετικό φαγητό, με κρεατικά της ώρας στα τα κάρβουνα, σαλάτες και ορεκτικά, ενώ το προσωπικό είναι φιλόξενο και έμπειρο, έτοιμο να σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

 

Για μία γνήσια Ελληνική βραδιά διασκέδασης!

 

Το Ρεμπέτ Ασκέρ στην Θεσσαλονίκη είναι ένα ιδανικό μέρος για όσους αγαπούν το ρεμπέτικο και τη λαϊκή μουσική και θέλουν να ζήσουν μια αυθεντική εμπειρία διασκέδασης. Είναι ένα μαγαζί που προσφέρει ποιοτική διασκέδαση καθώς και μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα το ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι.

 

Η διασκέδαση στο Ρεμπέτ Ασκέρ ξεκινάει από νωρίς και συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο υπάρχει ζωντανή μουσική από μια έμπειρη ομάδα μουσικών, οι οποίοι παίζουν παραδοσιακά ρεμπέτικα αλλά και λαϊκά τραγούδια. Η μουσική είναι ζωντανή και ξεσηκωτική, και ο κόσμος μπορεί να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί με τους καλλιτέχνες.

 

Η διακόσμηση του Ρεμπέτ Ασκέρ Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

 

Η διακόσμηση του μαγαζιού είναι προσεκτικά επιμελημένη και αποπνέει μια ζεστή αλλά και φιλική αίσθηση. Το κατάστημα έχει χωρητικότητα περίπου 150 άτομα, ενώ στο κέντρο του χώρου υπάρχει μια μεγάλη πίστα για χορό.

 

Τα ρεμπετάδικα στην Θεσσαλονίκη

 

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με πλούσια πολιτιστική παράδοση, η οποία εκφράζεται και μέσα από τη νυχτερινή της ζωή. Τα ρεμπετάδικα της πόλης, όπως το Ρεμπέτ Ασκέρ, είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της, καθώς διατηρούν ζωντανή την παράδοση του ρεμπέτικου τραγουδιού. Αξίζει να επισκεφθείτε ένα ρεμπετάδικο της Θεσσαλονίκης, αν θέλετε να ζήσετε μια αξέχαστη νυχτερινή εμπειρία.

 

Μερικές από τις παροχές του Ρεμπέτ Ασκέρ Ρεμπετάδικο:

  • Ζωντανή μουσική από έμπειρους μουσικούς
  • Παραδοσιακά ρεμπέτικα αλλά και λαϊκά τραγούδια
  • Ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα
  • Μεγάλη πίστα για χορό
  • Ποιοτική διασκέδαση
  • Ιδανικό για όσους αγαπούν το ρεμπέτικο και τη λαϊκή μουσική
  • Ποιοτικό φαγητό

 

*Ειδικές τιμές,προσφορές αλλά και ποιοτική εξυπηρέτηση σε Γκρουπ Σχολικών Εκδρομών στο Ρεμπέτ Ασκέρ στην Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6949335220.

 

Άλλα ρεμπετάδικα στην Θεσσαλονίκη

το λογοτυπο του ρεμπεταδικου μουσικες και χρωματα στην θεσσαλονικη
Μουσικές & Χρώματα Θεσσαλονίκη
πριγκηπος ρεμπετάδικο θεσσαλονίκη
Πρίγκηπος Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη
4.8/5 (73 Reviews)

Φωτογραφίες