Μούσες Εν Χορό Μπουζούκια Θεσσαλονίκη
Μούσες Εν Χορό Μπουζούκια Θεσσαλονίκη
Μούσες Εν Χορό Μπουζούκια Θεσσαλονίκη
Μούσες Εν Χορό Μπουζούκια Θεσσαλονίκη
Μούσες Εν Χορό Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Μούσες Εν Χορό Μπουζούκια Θεσσαλονίκη Επαληθευμένο

Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Average Reviews

Περιγραφή


Μούσες εν Χορό Μπουζούκια Θεσσαλονίκη,γνήσια λαϊκή διασκέδασηΗ Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με πλούσια νυχτερινή ζωή, που προσφέρει κάτι για κάθε γούστο. Για όλους όσους προτιμούν λοιπόν τα μπουζούκια Θεσσαλονίκης για την διασκέδαση τους ,το Μούσες εν Χορό είναι ο απόλυτος προορισμός.


Τα μπουζούκια Θεσσαλονίκης Μούσες Εν Χορό βρίσκονται στην οδό Αγγελάκη, ακριβώς απέναντι απο την έκθεση,σε έναν απο τους κεντρικότερους και πιο εύκολα προσβάσιμους δρόμους της Θεσσαλονίκης, Το μαγαζί διαθέτει έναν μεγάλο και πολυ όμορφο χώρο, με χωρητικότητα 450 ατόμων. Η διακόσμηση είναι πολυ προσεγμένη και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που είναι ταυτόχρονα ζεστή και εκλεπτυσμένη.


Το Μούσες εν Χορό Θεσσαλονίκης προσφέρει σχεδόν κάθε βράδυ ζωντανή μουσική από τα πιο γνωστά ονόματα μουσικών και τραγουδιστών της πόλης . Κάθε βράδυ, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις μοναδικές ερμηνείες αγαπημένων τραγουδιών απο τα παλιά αλλά και απο το σήμερα, από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής της περιοχής.


Το Μούσες εν Χορό είναι επίσης γνωστό για την άριστη εξυπηρέτησή του. Το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει και να κάνει τη βραδιά των επισκεπτών αξέχαστη.Ακόμη και στην εξυπηρέτηση μικρών και μεγάλων γκρουπ,πχ απο Σχολικές Εκδρομές.


Εάν ψάχνετε για μια αξέχαστη νυχτερινή έξοδο,αν θέλετε να απολαύσετε την ξακουστή νυχτερινή της Θεσσαλονίκης, τα μπουζούκια Μούσες εν Χορό είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Το μαγαζί προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε μια άλλη εποχή, όταν το μπουζούκι ήταν ο βασιλιάς της νυχτερινής διασκέδασης.


Στο τηλέφωνο κρατήσεων του νυχτερινού κέντρου Μούσες Εν Χορό Θεσσαλονίκης,με μια απλη τηλεφωνική κλήση,μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να κάνετε την κράτηση σας να ενημερωθείτε για το πρόγραμα μας και για τις προσφορές.


Οι πίστες και τα μπουζούκια Θεσσαλονίκης έχουν μακρά ιστορία ποιότητας και διασκέδασης,σας περιμένουμε λοιπόν για Χορό παρέα με τις Μούσες μέχρι πρωίας..


Φωτογραφίες

Τιμή φιάλης Student

100

Ωράριο Λειτουργίας

Open 24/7

Χάρτης

Κατηγορία