Περιγραφή

Gatsby Club Θεσσαλονίκη,Με Τεταρτές Φωτιά Στο Hot Zebra Party

Αν ψάχνετε για μια νύχτα γεμάτη διασκέδαση και κέφι, το Gatsby Club στη Θεσσαλονίκη είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Κάθε Τετάρτη, το club φιλοξενεί το ξεχωριστό και ιδιαίτερα επιτυχημένο Zebra πάρτι.

Η Ατμόσφαιρα Στο Zebra Party Του Gatsby Club

Η ατμόσφαιρα στο πάρτι είναι εκπληκτική. Οι φωτισμοί είναι μαγικοί και οι Djs Του Gatsby Club παίζουν μουσικάρες απο διάφορα είδη. Νεαρόκοσμος,απο όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης χορεύει στον ρυθμό της μουσικής, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που είναι ταυτόχρονα Hot αλλά και διασκεδαστική.

Τηλέφωνο Κρατήσεων

6949 335 220

Το πάρτι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να κάνετε νέες φιλίες. Είναι επίσης μια ευκαιρία να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να ζήσετε μια νύχτα γεμάτη διασκέδαση και κέφι.

Εδώ είναι μερικά tips για να απολαύσετε στο έπακρο το πάρτι του Gatsby Club:

  • Φορέστε τα καλύτερα σας ρούχα και αξεσουάρ.
  • Ελάτε νωρίς για να αποφύγετε την ουρά στην είσοδο.
  • Ζητήστε από τους φίλους σας να έρθουν μαζί σας για να διασκεδάσετε ακόμα περισσότερο.
  • Μην φοβηθείτε να χορέψετε και να διασκεδάσετε!

Επισκεφθείτε το Gatsby Club στη Θεσσαλονίκη και ζήστε μια αξέχαστη νύχτα στο επόμενο πάρτι!

Επιπλέον εδώ δείτε το Club

Το Νεοκλασικό Κτίριο Του Gatsby Που Συναρπάζει

Το Gatsby Club στη Θεσσαλονίκη στεγάζεται σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο, το οποίο χτίστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα. Ακόμη,Το κτίριο έχει μια επιβλητική πρόσοψη, με κίονες και ωραία διακοσμητικά στοιχεία.

Επιπλέον και το εσωτερικό του κτιρίου είναι εξίσου εντυπωσιακό. Ο χώρος είναι ευρύχωρος και φωτεινός, με ψηλά ταβάνια και μεγάλα παράθυρα. Επίσης το δάπεδο είναι καλυμμένο με μάρμαρο και τα έπιπλα είναι λιτά και κομψά.

Συμπερασματικά το Gatsby Club είναι ένα πραγματικό κόσμημα για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ακολούθως και Το κτίριο είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της πόλης και ο χώρος είναι ιδανικός για να φιλοξενήσει ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Τοποθεσία εκδήλωσης

Tιμή Φιάλης Student

100