Περιγραφή


Σαββατόβραδα Στο Jadore Club Θεσσαλονίκης,Νύχτες Που Πρεπει Να Ζεις.


Πράγματι η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή και πολλά clubs να διαλέξει κανείς. Αδιαμφισβήτητα όμως,το Jadore Club είναι απο τα πιο δημοφιλή,πολυ απλά επειδή προσφέρει αξέχαστες βραδιές διασκέδασης και απόλαυσης.


Τα Σάββατα Στο Jadore Club


Τα Σάββατα λοιπόν στο Club J’adore είναι γεμάτα με μουσική, χορό αλλα και διασκέδαση. Live καλλιτέχνες καθώς και διάσημοι DJs της Ελλάδας και του εξωτερικού ανεβαίνουν στη σκηνή και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία νυχτερινής διασκέδασης. Ο κόσμος απολάμβάνει την ατμόσφαιρα του club ,χορεύει και διασκεδάζει μέχρι το πρωί.


Βραδια 5 Αστέρων Στο Jadore


Η βραδιά ξεκινά από νωρίς, αλλά και ο κόσμος μαζεύεται στο club για να απολαύσει το ποτό του και να προετοιμαστεί για τη μεγάλη νύχτα. Η μουσική ανεβαίνει και ο κόσμος αρχίζει να χορεύει. Ομοίως βέβαια και το προσωπικό του club είναι ήδη έτοιμο και σερβίρει τους θαμώνες.Οι DJs παίζουν τα πιο πρόσφατα hits και ο κόσμος δεν μπορεί να σταματήσει να χορεύει.


Η ατμόσφαιρα στο J’adore είναι εκρηκτική. Οι φωτισμοί είναι εντυπωσιακοί,επιπλέον και ο χώρος είναι μεγάλος 800 ατόμων. Η διακόσμηση του εσωτερικού χώρου του Jadore Club προσδίδει κύρος στην ήδη υπάρχουσα μαγεία.Ο κόσμος είναι χαρούμενος και διασκεδάζει με την ψυχή του.


Οι Χορευτές Του Jadore


Ο χορός είναι ένα σημαντικό μέρος της εμπειρίας στο J’adore. Οι χορευτές του club είναι επαγγελματίες που προσφέρουν μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία.Παράλληλα,κάθε εβδομάδα ντύνονται με διαφορετικά κοστούμια,υψηλής αλλά και ιδιαίτερης τέχνης.Και για να γίνουμε πιο σαφής,οι χορευτές παίζουν παράσταση,δεν χορεύουν απλά.
Συμπέρασμα


Η νύχτα προχωράει, έτσι και η διασκέδαση κορυφώνεται. Ο κόσμος χορεύει και τραγουδάει μέχρι το πρωί. Η ενέργεια στο club είναι απίστευτη και κανείς δεν θέλει να φύγει.
Τα Σάββατα λοιπόν στο J’adore συμβαινει μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις. Είναι μια βραδιά που θα θυμάσαι για πάντα.


Τηλέφωνο Κρατησεων
6949 335 220


Τοποθεσία εκδήλωσης

Tιμή Φιάλης Student

100