Περιγραφή


Myna Club Λαδάδικα,Με Χρήστο Χολίδη Να Βάζει Φωτιά Στις Τετάρτες Μας.


Το Myna Club στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, μας παρουσιάζει απο αυτην την Τετάρτη και κάθε Τετάρτη απο εδώ και έπειτα τον πολύ αγαπημένο τραγουδιστη Χρήστο Χολίδη.Σε μια σειρά απο μοναδικές Live εμφανίσεις λοιπόν λαϊκός βάρδος θα ερμηνεύει παλιές και νέες μεγάλες επιτυχίες του, όπως “Ποιος Σε Κραταει”, “Άκου Τον Φιλο Σου”, “Η Αγάπη Αυτή”, “Κακομαθημένο”, και πολλά άλλα.


Μια Υπέροχη Βραδιά Με Χρήστο Χολίδη Στα Λαδάδικα


Η ζωντανή εμφάνιση του Χρήστου Χολίδη στο Myna Club είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις. Θα ακούσεις τις αγαπημένες σου επιτυχίες από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, θα τραγουδήσεις μαζί του και θα περάσεις αξέχαστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.


Η τέλεια ευκαιρία να δεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη


Το Myna Club είναι η τέλεια ευκαιρία να δεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη από κοντά. Ο Χρήστος Χολίδης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς λαϊκούς τραγουδιστές στην Ελλάδα, και η εμφάνισή του στο Myna Club θα είναι μια μοναδική ευκαιρία να τον απολαύσεις.


Κάνε Την Κράτηση Σου Στο Myna Club Τώρα


Η ζωντανή εμφάνιση του Χρήστου Χολίδη στο Myna Club είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις. Κλείσε τα εισιτήριά σου τώρα και ετοιμάσου για μια αξέχαστη νύχτα!


Μερικές ακόμα Πληροφορίες Για Το Live Του Χολίδη Στο Myna Club


Τηλέφωνο Κρατήσεων Myna Club Λαδάδικα


Το τηλέφωνο κρατήσεων του Club ειναι στην σελίδα μας εδώ.Καλέστε μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Σας περιμένουμε!!


Τοποθεσία εκδήλωσης